Siirry sisältöön

Tule kuulemaan perehdytyksestä Kaikille sopiva työelämä -webinaariin

Haluaisitko kuulla tarkemmin IKEAn paljon kiitosta saaneista perehdytyskäytännöistä? Webinaarissa kuulet myös, miten monimuotoisuuden huomioiminen voi lisätä työnantajan pitovoimaa.

Työnantaja, tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin keskustelemaan onnistuneesta perehdytyksestä ja työyhteisön moninaisuudesta yrityksen pitovoimatekijänä!

− Kokemukseni mukaan perehdytyksellä vaikutetaan työtyytyväisyyteen, sitoutuneisuuteen ja osaamisen tasoon tavalla, joka luo merkitystä niin yksilön kuin työntekijän menestykselle, sanoo Pirjo Lepistö, People & Culture Manager IKEA Tampere.

Webinaarissa Lepistö esittelee tavaratalo IKEAn perehdytystä ja miten siinä on onnistuttu luomaan pohjaa toimivalle monimuotoisuudelle. Pirjo kertoo myös, mitä hyötyä monimuotoisuuteen panostamisesta on ollut heidän organisaatiossaan pidemmällä tähtäimellä.

Aamupäivän aikana kuullaan myös tarkemmin oppimisen monimuotoisuudesta sekä kielellisestä ja kulttuurisesta monimuotoisuudesta Kuntoutussäätiön Minna ParkkilanKirsi Dorsmanin ja Sirkku Varjosen toimesta. Lisäksi webinaarissa kuullaan nuorten toiveita ja kokemuksia hyvistä perehdytyskäytännöistä.

Ajankohta: 18.3. klo 10−12

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ke 13.3.2024 mennessä.

Paikka: Microsoft Teams

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä!