Siirry sisältöön

Mielen hyvinvointia työelämään siirtyville tai nuorille työntekijöille – vinkkejä ja työkaluja

Aleksin videotervehdys hyvän työpaikan tunnusmerkeistä

”Se, mikä mua auttaa jaksamaan töissä, on työkaverit. Myös se on tärkeää, kun esihenkilöt kyselee kuulumisia.”

Opinnot kuin loputon pitäisi − itseopiskeltava verkkokurssi

Tuntuuko, että opinnot vaan jumittavat? Tuntuvat muodottomalta möhkäleeltä, josta ei saa otetta. Pitäisi, pitäisi, pitäisi. Mutta mikään ei etene. Mielenterveyden keskusliiton maksuton ja kaikille avoin itseopiskeltava verkkokurssi tarjoaa tukea opinnoissa jaksamiseen. Tämä kurssi ei ole suoritus muiden joukossa! Tehtäviä ja harjoituksia voit kokeilla, jos siltä tuntuu, ja edetä ihan omaan tahtiisi. Mukaan voi tulla koska tahansa.

Lue lisää ja tule mukaan kurssille täältä!

Ehkä joskus vielä töihin − itseopiskeltava verkkokurssi

Työelämä voi pitkän tauon jälkeen tuntua pelottavalta, tai tosi kaukaiselta, jos et ole koskaan vielä työelämässä ollutkaan. Mitä kaikkea pitää osata ja jaksaa – riitänkö? Mielenterveyden keskusliiton maksuton ja kaikille avoin itseopiskeltava verkkokurssi tarjoaa tukea ihmisille, jotka haaveilevat työelämästä, mutta ajatus tuntuu kaukaiselta ja pelottavalta. Kurssiin voi tutustua täysin omaan tahtiin. Mukaan voi tulla koska tahansa.

Lue lisää ja tule mukaan kurssille täältä!

Itseopiskeltavia verkkokursseja ahdistuksesta, masennuksesta ja traumoista

Kiinnostuitko Mielenterveyden keskusliiton maksuttomista ja kaikille avoimista itseopiskeltavista verkkokursseista opintoihin ja työelämään liittyen? Samanlaisia kursseja on myös ahdistuksesta, masennuksesta ja traumoista. Nämä, kuten muutkin kurssit on koottu yhdessä ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää ja tule mukaan kursseille täältä!

Zekki-testi

Vastaa kymmeneen kysymykseen, ja Zekki kertoo, mitkä elämäsi osa-alueet antavat sinulle tällä hetkellä voimia. Entä mitä osa-alueita voisit vahvistaa, jotta hyvinvointisi paranisi? Zekki neuvoo lisäksi, mistä voit saada lisätietoja ja vinkkejä omaan tilanteeseen sopivista palveluista.

Tee testi täällä!

Haluatko mukaan kehittämään hankkeen toimintaa?

Nuorten kehittäjäryhmä toimii jo Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ryhmä käynnistymässä.

Lisätietoa:

Vastaava valmentaja Jonna Kuutti, Silta-Valmennusyhdistys

Koordinaattori Irina Mäki, Valo-Valmennusyhdistys

Yhteystiedot